Links

Extra informatie

Er zijn interessante websites die ik tegenkom op bijv. internet. Wanneer ik een goede website of bron vind, plaats ik hem hieronder, zodat je er ook van kunt genieten.

Academie Antropodynamica
Op dit instituut heb ik mijn opleiding gevolgd. Ik vertegenwoordig de Academie o.a. bij het geven van oriëntatiecursussen. Dit instituut heeft een website die hier natuurlijk niet mag ontbreken. Hier vind je bijvoorbeeld informatie over opleidingen. Daarnaast kun je er ook meer te weten komen over verschillende onderwerpen met betrekking tot de handanalyse. Tot slot vind je er ook informatie over beurzen, lezingen of Open Dagen, enz.

Handanalyse startpagina
Een interessante website waar je erg veel informatie over dit onderwerp kunt vinden. Deze is niet gericht op het volgen van een opleiding zoals bij de Academie. Je vindt hier veel informatie over het onderwerp wereldwijd, over handanalisten, enz.

Handanalyse Onderzoek
Dit is een interessante website over onderzoek rondom dit thema door Drs. M. van Mensvoort.

Ortho consult
Op het gebied van de handanalyse heb ik onderzoek gedaan naar faalangst. Als faalangstexpert op de middelbare school kwam ik in contact met Art Nieuwenbroek. Hij is deskundige op het gebied van faalangstbegeleiding. Meer informatie over dit thema vind je op deze website.

Boek Handanalyse en Zelfherkenning “Alles in de Hand”
Uitgeverij Tirion, Baarn.
Auteur: Edo Sprong

Diagnostische Handanalyse® heeft zich losgemaakt van het stigma van waarzeggerij en lijkt nu een plaats ingenomen te hebben tussen de psychologische specialisaties. Dit boek is een instructieboek voor geïnteresseerden op het gebied van handanalyse. Het is bedoeld als kennismaking met deze boeiende materie en heeft tot doel, dat men na bestudering de theorie aan de praktijk kan toetsen. Tevens is het bedoeld als hulp om te komen tot zelfherkenning. Immers, de wortel van de vrijheid ligt besloten in de klassieke Griekse zin “Ken uzelf”.

cms_visual_697986-jpg_1475717865000_300x439