Cursussen

Wil je graag zelf ervaring opdoen met handanalyse? Kom naar een cursus!

Regelmatig geef ik cursussen in Breda of omgeving over Diagnostische Handanalyse®. Hierbij vertegenwoordig ik de Academie Antropodynamica. Het gaat hier om oriëntatiecursussen die een helder beeld geven van wat je allemaal met handanalyse kunt doen en waarvoor je het kunt gebruiken. Ook bestuderen we samen elkaars handen om de theorie in de praktijk te brengen.

In dit voorjaar zal er bij voldoende deelnemers weer een oriëntatiecursus in de buurt van Breda van start gaan. Cursussen zoals deze duren, verspreid over enkele weken, ca. 10 à 15 uur en vinden meestal ’s avonds plaats. Mocht je interesse hebben, laat dat dan even weten door mijn contactformulier in te vullen (contact). Ik reageer dan zo spoedig mogelijk op je bericht.

Het is ook mogelijk om een cursus op locatie te geven. Mocht je daarbij speciale wensen hebben, bijv. rondom een bepaald thema, dan is dat natuurlijk bespreekbaar. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op via mijn contactformulier (contact).

Naast cursussen verzorg ik in Nederland en Vlaanderen al geruime tijd lezingen en workshops en kun je me ook vinden op spirituele beurzen. Voor meer informatie over lezingen en workshops, klik dan hier. Kijk voor alle geplande cursussen, lezingen, workshops en andere activiteiten bij mijn activiteiten.