Een nieuwe website!

Welkom op mijn nieuwe website!

Vanaf vandaag is mijn nieuwe site een feit! De oude site was toe aan vervanging: steeds meer sites worden op verschillende formaten beeldschermen bekeken. Mijn site stelde dan eigenlijk niets meer voor; het beeld was te klein en de teksten waren te lang. Hierdoor moest je bijvoorbeeld heel lang scrollen om verder te lezen. Mede doordat de mobiele telefoons steeds meer toegang tot internet hebben, was het tijd om de site echt flink te gaan vernieuwen. Door middel van het gebruik van “Wordpress” werd het mogelijk om de layout van de site optimaal vorm te geven. De inhoud past zich aan het formaat van het scherm aan. Ook is de inhoud aangepast. Ik heb geprobeerd de teksten toegankelijker te maken voor iedereen. Ook heb ik meer afbeeldingen toegevoegd. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker te begrijpen, wat Diagnostische Handanalyse® of Transpersoonlijke Therapie nu eigenlijk is. Door de nieuwe opzet kun je ook beter op de hoogte blijven van mijn activiteiten en kun je regelmatig nieuwe berichten lezen. Ik wens je heel veel plezier met mijn nieuwe website!