handanalyse op beurs internationaal therapeut

Beurs Internationaal Therapeut

Beurs Internationaal Therapeut

Expo Houten in Houten (bij Utrecht)
Zaterdag 18 en Zondag 19 november 2017

Zondag 19 november a.s. kun je me weer vinden op de beurs Internationaal Therapeut. Op deze beurs kun je bij onze stand 410 “Diagnostische Handanalyse®” in Hal 2 een kort consult (“short reading”) van 15 minuten krijgen. De tijd is kort, omdat we zoveel mogelijk mensen van dienst willen zijn. In dit consult proberen we een antwoord te geven op je belangrijkste vraag. Deze vraag kan over jou als persoon gaan, over de problemen waar je tegenaan loopt, de blokkades die je ervaart, de problemen met mensen om je heen, problemen op je werk, moeilijkheden met relaties, enzovoorts. Toekomstvoorspellingen doen we niet, want wij gaan uit van je eigen vrije wil. De toekomst ligt daarom niet vast. Jij kunt de toekomst zelf beïnvloeden! Als uit de levenslijn bijvoorbeeld te lezen is, dat jou een kort leven beschoren zou zijn en je besluit veel gezonder te gaan leven, op tijd naar bed te gaan, niet overmatig alcohol te gebruiken, verse groenten te eten en zo goed mogelijk op je beweging te letten, dan groeit je levenslijn en zal er naar de toekomst toe een langer leven mogelijk zijn.

Bekijk deze video voor een sfeerimpressie.

Ik hoop je zondag 19 november in Houten te mogen begroeten!