Uitleg Logo

Ooit afgevraagd wat mijn logo symboliseert?

Mocht je je bovenstaande vraag ooit eens hebben gesteld: je bent niet de enige! Er zijn steeds meer mensen die graag willen weten wat voor mij een rol heeft gespeeld bij het samenstellen van mijn logo. Ik leg het hieronder graag aan je uit!

Handanalyse Handlezen

 

 

 

 

 

De bovenkant van het logo laat een oog zien en staat voor het analyseren, het diagnosticeren. Als je naar de onderkant kijkt, dan zie je een abstracte vorm van een hand. Deze is tevens weer de eerste letter van mijn achternaam. Het geeft aan dat ik de handen analyseer d.m.v. de Diagnostische Handanalyse®.

Mijn naam, waarvan de handvorm de eerste letter vormt, geeft aan, dat de manier waarop ik handen analyseer zeer persoonlijk is. Integriteit, openheid, eerlijkheid en empathie zijn mijn drijfveren. Mijn cliënten worden door mij gezien in de ruimste betekenis van het woord.

Tussen het oog en de hand zie je de afbeelding van een persoon met open armen. Deze persoon staat voor jou, de cliënt, die door de handanalist geholpen wil worden. Hij of zij is voor de handanalist een open boek. Zijn of haar karakter is met de diepste kern voor de handanalist zichtbaar.

Het hoofd is zichtbaar in het oog. Tussen het oog en de handen zie je de open armen van de cliënt. De hand beschermt de persoon. Dit is de persoon die door mij gezien en geholpen kan worden door middel van therapie. Door transpersoonlijke therapie en Handpalmtherapie® worden blokkades, trauma’s en andere belemmerende structuren  opgelost of in een andere richting gestuurd. Dit alles gebeurt vanuit een hoger bewustzijnsniveau en vanuit hogere inzichten. Daarna kunnen de geestelijke en emotionele energieën weer stromen en is de persoon meer in staat zijn evenwicht, zijn balans te hervinden. Wanneer het probleem eventueel beter bij een andere hulpverlener of deskundige behandeld kan worden, zal ik die persoon graag doorverwijzen.

De kleuren blauw zijn gekozen om de helende blauwachtige kleur die de wijze Boeddha’s gebruik(t)en en de kleur blauw is tevens de kleur van het keelchakra. Wanneer dit chakra openstaat mogen dingen uitgesproken en benoemd worden zodat hulp nog beter mogelijk is.