Mindfulnessbeurs

Mindfulnessbeurs

Mindfulnessbeurs in Chaam

Op zondag 28 januari is het weer zover: de Mindfulnessbeurs in Chaam!

Vooral de laatste jaren hebben we te maken met meer prikkels om ons heen. Het leven lijkt vlugger te gaan en op ons werk wordt steeds meer van ons gevraagd in een steeds kortere tijd. We leven in een jachtige tijd. De behoefte wordt groter om rust voor ons zelf te vinden, rust in ons zelf. Wanneer je jezelf de aandacht geeft die je verdient, kun je bijvoorbeeld beter zien hoe je in het leven staat. Ook ontdek je hoe je omgeving er werkelijk uit ziet en hoe je daarop reageert. Je wordt je bewuster van je persoon en van je omgeving en je kunt daardoor beter je mogelijkheden herkennen, je valkuilen zien en je grenzen stellen. Op die manier zul je je gelukkiger voelen en zul je beter kunnen genieten van wat het leven je allemaal te bieden heeft.

Door de Diagnostische Handanalyse ® is het mogelijk om je op snelle wijze inzicht in je karakter te geven. Dus als je tijdens de beurs inzicht wil hebben in jezelf en in een korte tijd een overzicht wil hebben van je gedachtepatronen, je emoties en de manier waarop je handelt of reageert, dan kun je op de beurs bij mij een “short-reading” doen. Dit is niet alleen leuk, maar kan ook heel leerzaam zijn. Ik zie je graag aan mijn tafel op 28 januari a.s.!

 Mindfulnessbeurs