Consult

Wat is een consult?

Tijdens een consult let ik onder andere op de links- of rechtshandigheid, op de vorm van de handen, de vingers, de heuvels en de nagels. Verder bestudeer ik ook de lijnen en het huidpatroon. Bij een consult zal ik ingaan op persoonlijkheidseigenschappen, talenten, blokkades, gedragspatronen en gebeurtenissen uit het verleden die belangrijk zijn in samenhang met de situatie op het moment van het consult.

Een consult duurt ongeveer twee uur. In principe wordt een consult individueel gedaan. Bij jonge kinderen kan/kunnen de ouder(s) daarbij aanwezig zijn. Er wordt een handafdruk gemaakt met inkt, zodat ook de heel kleine lijntjes zichtbaar gemaakt kunnen worden.

Als de situatie het vereist, zal ik ook een “short therapy” toepassen om de cliënt te laten ervaren wat voor hem/haar op dat moment belangrijk is. Het hele gesprek wordt digitaal opgenomen. Als je namelijk een geruime tijd zeer persoonlijk intensief geconfronteerd en gemotiveerd wordt, vergeet je vaak de aandacht voor details. Deze zaken, die je anders wellicht vergeten zou zijn, staan nu op CD. Deze CD krijg je mee naar huis en is dus altijd beschikbaar voor jou als cliënt.

Voor een sessie volg ik de richtlijnen die gelden op de Academie Antropodynamica. Het is altijd nuttig om jezelf voorafgaand aan een consult de vraag te stellen wat je doel van het consult is en welke belangrijke vragen je zou willen stellen. Deze zaken kan ik dan uitleggen en daarover kan ik – indien gewenst – ook adviseren.

Als je wilt, is het ook mogelijk om een consult cadeau te doen. Gebruik daarvoor alsjeblieft het contactformulier voor een e-mailboodschap (contact). Ik zal je dan zo snel mogelijk een reactie sturen.

Een consult kan de aanleiding zijn voor het volgen van therapie. Klik hier om meer over de mogelijkheden van therapie te weten te komen.

Tijdens Beurs Internationaal Therapeut Apeldoorn
Tijdens Beurs Internationaal Therapeut Apeldoorn