Lezingen en workshops

Wil je meer weten over handanalyse?

Op verzoek van een vereniging of instelling is het mogelijk om een lezing te geven over de Diagnostische Handanalyse®. Hierbij vertegenwoordig ik de Academie Antropodynamica. Lezingen zijn erg nuttig als je in relatief korte tijd veel over een bepaald onderwerp van de handanalyse te weten wilt komen. Thema’s en duur van deze lezing(en) worden samen met de desbetreffende instantie vastgesteld. Een lezing kun je aanvragen via mijn contactformulier (contact).

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om een workshop te verzorgen. Samen met een groep deelnemers breng ik op een eenvoudige en duidelijke manier de belangrijkste punten van Diagnostische Handanalyse® in de praktijk. Heel belangrijk is hierbij dat de deelnemers van en door elkaar kunnen leren. Wil je meer weten over de organisatie van deze workshops, stuur mij dan even een e-mail. Ook workshops kun je aanvragen via mijn contactformulier (contact).

Bovendien verzorg ik naast lezingen en workshops ook cursussen op diverse plaatsen in Nederland en Vlaanderen. Mocht een cursus je wat lijken als deelnemer, neem dan een kijkje bij mijn activiteiten. Als je meer praktische informatie over deze cursussen wilt, klik dan hier. Wil je een cursus organiseren, neem dan met mij contact op via mijn contactformulier (contact).

Natuurlijk vind je alle geplande lezingen en workshops ook op mijn website! Neem hiervoor een kijkje bij mijn activiteiten. Ik zie je dan graag op een van deze gelegenheden!