Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rafaëlbeurs Eindhoven

5 november 2017 , 10:30 - 17:00

€5
Spirituele beurs Rafaël

Spirituele beurs Rafaël

Vanuit de praktijk van Anja van Dort voor spirituele groei en hulpverlening is het idee ontstaan, verschillende gebieden van spiritualiteit samen te brengen. Zij zelf zegt hierover:

Spiritualiteit staat voor het geheel van mentale activiteiten en processen. Hierdoor worden wij bewuster van de dieperliggende, niet direct waarneembare, belangrijke aspecten van de werkelijkheid. Ik heb voor de naam Rafaël gekozen, omdat ik in mijn werk veel met engelenenergie werk. Vooral werk ik met Rafaël, die de engel van heling is.

Op deze grote spirituele beurs in een van de meest innovatieve steden van Nederland is dus alles te vinden voor het welzijn van lichaam en geest. Hier kun je kennismaken met verschillende disciplines. Tijdens de vorige beurs waren er bijvoorbeeld vertegenwoordigers van o.a. het aura healing en energetisch werken aanwezig. Ook werd er bijvoorbeeld gewerkt met het thema “sensitieve, helende handen”.
Ik zelf ben op 5 november als diagnostisch handanalist® aanwezig en zal short readings verzorgen van ongeveer twintig minuten. Tijdens deze korte gesprekjes probeer ik jouw belangrijkste persoonlijke eigenschappen uit te leggen. Als je niet helemaal lekker in je vel zit, probeer ik tot de oorzaak van deze problemen te komen. Ik probeer je dus handvatten te geven, waarmee je aan de slag kunt gaan. Op verdere problemen kan ik tijdens een consult dieper ingaan.

Meer specifieke info over deze beurs volgt. Voor nu hoop ik je in ieder geval op deze beurs te zien!


Bekijk deze video om een indruk te krijgen van een eerdere Rafaëlbeurs vorig jaar.

Gegevens

Datum:
5 november 2017
Tijd:
10:30 - 17:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Organisator

Anja van Dort
Telefoon:
0161-433301
E-mail:
anja@helderzelfbeeld.eu
Site:
http://www.helderzelfbeeld.eu/

Locatie

Wijkcentrum Blixems
Ouverture 2
Eindhoven, Noord-Brabant 5629PV Nederland
+ Google Maps

Geef een antwoord