Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rafaëlbeurs Bavel

27 oktober , 10:30 - 17:00

€5
Spirituele beurs Rafaël

Vanuit de praktijk van Anja van Dort voor spirituele groei en hulpverlening is het idee ontstaan, verschillende gebieden van spiritualiteit samen te brengen. Zij zelf zegt hierover:

Spiritualiteit staat voor het geheel van mentale activiteiten en processen. Hierdoor worden wij bewuster van de dieperliggende, niet direct waarneembare, belangrijke aspecten van de werkelijkheid. Ik heb voor de naam Rafaël gekozen, omdat ik in mijn werk veel met engelenenergie werk. Vooral werk ik met Rafaël, die de engel van heling is.

Op deze spirituele beurs in het pittoreske Bavel is dus alles te vinden voor het welzijn van lichaam en geest. Hier kun je kennismaken met verschillende disciplines. Tijdens de vorige beurs waren er bijvoorbeeld vertegenwoordigers van o.a. het aura healing en energetisch werken aanwezig. Ook werd er bijvoorbeeld gewerkt met het thema “sensitieve, helende handen”.
Ik zelf ben op 27 januari als diagnostisch handanalist® aanwezig en zal short readings verzorgen van ongeveer twintig minuten. Tijdens deze korte gesprekjes probeer ik jou je belangrijkste persoonlijke eigenschappen uit te leggen. Als je niet helemaal lekker in je vel zit, probeer ik tot de oorzaak van deze problemen te komen. Ik probeer je dus handvatten te geven, waarmee je aan de slag kunt gaan. Op verdere problemen kan ik tijdens een consult dieper ingaan.

Ik hoop je op deze beurs te zien!

Bekijk deze video om een indruk te krijgen van een eerdere Rafaëlbeurs in 2017.

Gegevens

Datum:
27 oktober
Tijd:
10:30 - 17:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
http://spirituelebeursrafael.nl/

Organisator

Anja van Dort
Telefoon:
0161-433301
E-mail:
anja@helderzelfbeeld.eu
Website:
http://www.helderzelfbeeld.eu/

Locatie

Café-Zalencentrum “de Tussenpauz”
Kerkstraat 10
Bavel, Noord-Brabant 4854CE Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.detussenpauz.nl/

Geef een reactie